Netflix оголосив склад пар, які візьмуть участь у змаганнях з гольфу The Netflix Cup, першому спортивному змаганню, яке сервіс буде транслювати у прямому ефірі.

Турнір розпочнеться напередодні Гран-прі Лас-Вегаса у вівторок 14 листопада 2023 р. о 15-00 (1-00 середи 15 листопада за Києвом).

У двох матчах будуть змагатися таки пари. У першому матчі Ландо Норріс (McLaren Racing) та Рік Фаулер (найвищій Official World Golf Ranking – 4 у 2016 р.) зіграють проти Карлоса Сайнса-молодшого (Scuderia Ferrari) та Джастіна Томаса (найвищій Official World Golf Ranking – 1 у 2019 р.). У другому матчі Алекс Албон (Williams Racing) разом з Максом Хома (найвищій Official World Golf Ranking – 5 у 2023 р.) зіграють проти П’єра Гаслі (BWT Alpine F1 Team) та Колліна Морікави (найвищій Official World Golf Ranking – 2 у 2021 р.). Після чого переможці пар зійдуться у фінальному матчі за той самий Кубок Netflix.

Усі ігри будуть короткими, лише по 8 лунок замість стандартних 18, та відбудуться на полі Wynn Golf Club у Лас-Вегасі. У Netflix можна встановити нагадування про початок турніру.

Насправді багато гонщиків Formula 1 захоплюються гольфом і Ландо Норріс, Карлос Сайнс, Алекс Албон та П’єр Гаслі дуже часто грають разом, тож це не буде змагання повних профанів. За кого ви будете вболівати?