Допоки доля 5 частини «Джон Уік» / John Wick залишається невідомою, режисер фільмів Чад Стахельскі поділився новинами, що за мотивами фільмів роблять аніме та ще один серіал. Про це пишє The Playlist.

Чад Стахельскі розповів, що сам є великим прихильником аніме, і працювати над серіалом про Джона Уіка для нього є задоволенням. Він пояснив, що аніме дасть їм змогу показати більше, аніж серіали чи фільми.

Більше подробиць про аніме він не розповів, однак поділився й іншими планами на франшизу. Так зараз у роботі знаходиться ще один серіал у всесвіті, який буде непов’язаний з нещодавнім мінісеріалом «Континенталь» / The Continental.

Режисер зазначив, що подібні шоу дозволять їм розширити всесвіт й більше сконцентруватися на персонажах, яким у фільмах приділили недостатньо уваги, тож можна очікувати, що і серіал, і аніме будуть без самого Джона.

Він також пояснив, що до створення «Континенталю» і він, і його команда були залучені мінімально й допомагали лише трохи з поясненням світу. В нових шоу їх вплив буде набагато більшим.