Samsung продовжує розвивати тему штучного інтелекту на смартфонах та розповіла, чого можна очікувати на пристроях Galaxy у майбутньому.

Galaxy AI дасть користувачам повний досвід мобільного штучного інтелекту, який базується як на вбудованому ШІ, розробленому Samsung, так і на хмарному, створеному завдяки у співпраці з лідерами галузі.

Наразі компанія розповіла про одну з функцій, яка, ймовірніше за все, з’явиться вже на Samsung Galaxy S24 – переклад дзвінків у реальному часі.

Штучний інтелект вбудують напряму в функцію дзвінків, тож потреба використовувати застосунки третіх сторін відпаде. Під час розмови, користувачі отримуватимуть аудіо та текстовий переклад у реальному часі, а оскільки процес перекладу відбуватиметься безпосередньо на пристрої, компанія запевняє, що вашу розмову більше ніхто не почує.

Нещодавно Samsung також презентували свій генеративний штучний інтелект, який дасть власникам смартфонів Galaxy можливість створювати різноманітні зображення без потреби у сторонніх сервісах. А під час презентації Exynos 2400, компанія розповіла, що новий чип матиме 14,7-кратне покращення продуктивності використання штучного інтелекту.