Компанія Apple випустила оновлення iOS 17.1.1, щоб виправити кілька значних помилок. Одна з найсерйозніших проблем полягала в тому, що зарядка iPhone 15 за допомогою автомобільної бездротової зарядки BMW могла вимкнути такі функції NFC, як Apple Pay та цифровий ключ від автомобіля BMW.

Ця проблема була підтверджена британським акаунтом BMW на X (колишній Twitter) у жовтні та розслідувалася у співпраці з Apple. Проблема стосувалася моделей iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max під час заряджання в певних автомобілях BMW та Toyota Supra.

Іншою менш критичною помилкою, виправленою оновленням, був баг відображення віджета погоди на екрані блокування, де іконка снігу іноді відображалася як типова іконка файлу.

Apple випустила оновлення, щоб бездротове заряджання в BMW не ламало iPhone 15

На додаток до оновлення iOS, Apple також випустила інші оновлення програмного забезпечення для розвʼязання різних проблем. Оновлення watchOS 10.1.1 виправляє помилку, яка спричиняла несподіваний розряд акумулятора, а оновлення HomePod 17.1.1 покращує повільну або невідповідну взаємодію з Siri. Також доступні оновлення для macOS Sonoma 14.1.1 та нові прошивки для Beats Fit Pro і Powerbeats Pro.