Оператор «Київстар» повідомив про новий пакет для користувачів «Домашнього інтернету» та оновлення лінійки тарифів «Все разом». Всі пропозиції можуть містити безплатний доступ до стримінгового сервісу «Київстар ТБ».

Абонентам «Домашнього інтернету» тепер доступний новий тарифний план «Дім», до якого входить інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с. Пропозиція передбачає акційну вартість 200 грн/місяць за перші 3 місяці використання, після чого абонплата зросте до 330 грн/місяць.

Тарифний план «Дім» дозволяє підключати так звану «суперсилу» – додаткову безплатну опцію, якою в цьому випадку може бути доступ до сервісу «Київстар ТБ» з понад 300 телевізійними каналами та понад 18 тис. фільмами, які можна буде дивитися на 5 пристроях одночасно.

Окрім тарифу «Дім», «Київстар» представив нові пропозиції в лінійці «Все разом»: «Все разом Сила», «Все разом Наснага», «Все разом Міць». Ці тарифи дозволяють в рамках одного пакета користуватися трьома послугами оператора, а саме: мобільним зв’язком, «Домашнім інтернетом» та все тією ж платформою з фільмами та серіалами «Київстар ТБ».

Що передбачають нові тарифи «Київстар» «Все разом»:

  • «Все разом Сила» пропонує: «Домашній інтернет» на швидкості до 100 Мбіт/с, 50 ГБ на користування мобільним інтернетом, 10 ГБ у роумінгу у 27 країнах, безлім у мережі «Київстар», 300 хв на дзвінки на інші мережі, «Київстар ТБ» (83 канали, 1500 фільмів і серіалів), 49 популярних додатків без плати за трафік. Вартість тарифу складає 200 грн/місяць на перші 3 місяці, а далі 330 грн/місяць;
  • «Все разом Наснага» включає: «Домашній інтернет», що має швидкість до 100 Мбіт/с, 50 ГБ на користування мобільним інтернетом, 10 ГБ у роумінгу у 27 країнах, безлім у мережі «Київстар», 300 хв на дзвінки на інші мережі, «Київстар ТБ» з пакетом «Сімейний» (понад 370 каналів на перші 2 місяці, далі 341 канал), 20 додатків без плати за трафік та одна щомісячна «суперсила» на вибір. Завдяки останній можна збільшити швидкість підключення до 1 Гбіт/с, безплатно отримати додаткову SIM-карту для планшета чи другого смартфона, отримати додаткові 2 ГБ трафіку в роумінгу або підключити безлімітний трафік на YouTube, Kyivstar TV, Netflix, MEGOGO, Disney+ для смартфона. Вартість тарифу складає 200 грн/місяць на перші 3 місяці, а далі 380 грн/місяць;
  • «Все разом Міць» містить: «Домашній інтернет» зі швидкістю до 1 Гбіт/с, «безлімітний» мобільний інтернет (80 ГБ на місяць на повній швидкості, далі вона зменшується до 0,8 Мбіт/с), 12,5 ГБ у роумінгу у 27 країнах, безлім у мережі «Київстар», 500 хв на інші мережі, 300 SMS, можливістю користування платформою «Київстар ТБ» з пакетом «Преміум HD» (370 ТБ каналів, 20 000 фільмів, мультфільмів, серіалів, шоу), а також одна «суперсила» на вибір. Остання дає можливість додатково отримати статичну IP-адресу, 100 хвилин на інші мережі та за кордон, безлімітний трафік на YouTube, Kyivstar TV, Netflix, MEGOGO, Disney+ для смартфона, 100 SMS по Україні, додаткову SIM-карту для планшета чи другого смартфона або додаткові 2 ГБ у роумінгу. Вартість тарифу складе 200 грн/місяць за перші 3 місяці, а далі 500 грн/місяць.

В «Київстар» зазначають, що мережа «Домашнього інтернету» побудована за технологією FTTB (Fiber To The Building), коли кінцева частина мережі підключена до мережевого комутатора у будинку і залежить від електроживлення у домі. Тож у випадку відключень світла доступ до інтернету буде можливий у тих будинках, в яких обладнання провайдера підключене до джерел безперебійного живлення. Раніше компанія «Київстар» повідомляла, що інвестувала майже мільярд гривень в енергонезалежність, 250 млн з яких пішли на обладнання «Домашнього інтернету».