У ході цьогорічного традиційного фестивалю відеоігор BlizzCon 2023 Blizzard оголосила не просто чергове доповнення World of Warcraft, як того чекали фанати, а цілу трилогію. Вона отримала назву Worldsoul Saga — це сюжетна арка, яка розгортатиметься протягом наступних трьох доповнень.

Перше з них, The War Within, виходить через рік — на 20-ту річницю цієї MMORPG. Як пояснив виконавчий креативний директор Blizzard Кріс Метцен, Worldsoul Saga поєднає перші 20 років World of Warcraft і те, що запланує розробник на майбутнє.

The War Within — вже десяте доповнення, в якому нам доведеться досліджувати підземний світ, що розташований під поверхнею Азероту. Дізнатися, що чекатиме гравців восени 2024 р., можна з наступного трейлеру.

Історію The War Within буде продовжено в одинадцятому та дванадцятому доповненнях – Midnight і The Last Titan. Досі Blizzard випускала нові доповнення раз на два роки, але Кріс Метцен пообіцяв, що компанія планує “прискоритися”. Хоча він і не назвав дат виходу Midnight і The Last Titan, можна обережно сподіватися, що вони виходитимуть вже раз на рік, і закінчення сюжетної арки Worldsoul Saga не доведеться чекати до 2028 р.