Так, автомобіль Acura TLX загалом – це великий седан. Але ж для справжніх автомобільних фанатів позначення «Type S» важить дуже багато. Й оновлений седан Acura TLX Type S намагається повністю відповідати таким очікуванням!

Наприклад, всі версії оновленого автомобіля Acura TLX отримали нову передню частину з чорною решіткою радіатора та 19-дюймові колісні диски. Проте спорт-версія Acura TLX Type S може похизуватись навіть 20-дюймовими колесами, що приховують гальма BREMBO, спойлером переднього бампера, розділеною вихлопною системою з подвійними патрубками. Виглядає прямо дуже й дуже!

До речі, потужні гальма й вихлоп тут не просто для краси. Адже під капотом встановлено 3-літровий турбомотор V6 на 355 «коней», що працює у парі з 10-ступеневою автоматичною коробкою передач. Ще одна родзинка автомобіля Acura TLX Type S – повний привод SH-AWD з можливістю керування вектором тяги: тобто, йдеться про активний перерозподіл крутного моменту між колесами.

Нарешті, «гарячий» седан Acura TLX Type S також вирізняється й салоном. Для початку: всі версії оновленого автомобіля Acura TLX отримали цифрову 12,3-дюймову панель приладів та збільшений 12,3-дюймовий центральний дисплей. Проте спортивна версія також додає проєкційний дисплей, кермо з відповідними позначеннями Type S, а ще – особливий режим Sport+ з максимально «різкими» відгуками двигуна на натискання педалі акселератора.

Звісно, седан Acura TLX Type S навряд стане масовим продуктом – особливо в Україні. Проте цей автомобіль точно заслуговує на увагу фанатів та шанувальників потужних, розкішних, технологічних автомобілів зі спортивним характером.