Microsoft випустила нове оновлення для Windows 11, версію 23H2, яке додає в систему підтримку штучного інтелекту Copilot та інші покращення пов’язані з ШІ.

Найважливішим тут є саме Copilot, який тепер буде інтегрований в систему і користувачі зможуть отримати до нього доступ в будь-який момент.

Крім того, в новій версії ШІ отримають такі застосунки як Paint, Clipchamp та навіть вбудований інструмент для скріншотів, в якому з’явиться можливість вилучення та редагування тексту.

Насправді Microsoft ще у вересні випустила оновлення для версії 22H2, яке додало більшість цих функцій в систему, однак воно було доступне не для всіх користувачів і його доводилось встановлювати вручну.

З нового саме у 23H2 це заміна інтеграції Chats на Microsoft Team, яка тепер за замовчуванням закріплена на панелі завдань. Джон Кейбл, віцепрезидент із керування програмами для обслуговування та доставки Windows, пояснив, чим це корисно:

«Коли ви запускатимете Microsoft Teams, ви відкриєте для себе міні-комунікаційний досвід, який дає змогу спілкуватися в чаті, телефонувати, проводити зустрічі та створювати простір для груп спільноти, щоб об’єднуватися, організовувати та ділитися ідеями лише за один або два кліки»