ПриватБанк оголосив про запуск технології безконтактного прийому платежів Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу по всій Україні. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Це означає, що клієнти банку можуть тепер приймати безконтактні платежі особисто, використовуючи лише iPhone та додаток «Термінал» iOS – без потреби в POS-терміналі чи будь-якому додатковому обладнанні. Функція надає продавцям змогу приймати безконтактні платежі з дебетових та кредитних карток, Apple Pay та інших цифрових гаманців.

«Ми раді запустити Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу в Україні, щоб надати просте та безпечне рішення, яке пропонує більшу гнучкість у прийомі платежів, для бізнесу будь-якого розміру – від вуличних торговців до великих рітейлерів», – сказав голова правління ПриватБанку Герхард Бьош.

Щоб користуватися Tap to Pay на iPhone, клієнтам банку треба завантажити додаток з Apple App Store на iPhone XS або новіші версії. Після реєстрації продавець має відкрити додаток на своєму iPhone, ввести суму покупки та попросити клієнта піднести свій безконтактний платіжний засіб до смартфона продавця, щоб завершити оплату.

«Розроблений ПриватБанком додаток «Термінал» для iPhone – це комплексне готове рішення для бізнесу, яке дозволяє не тільки приймати безконтактні платежі з карток Visa та Mastercard, але також реєструвати касові операції, створювати та фіскалізувати чеки та передавати інформацію податковим органам», – пояснив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.

До слова, недавно повідомлялося, що ПриватБанк запустив доставку «Новою поштою» платіжних карток у шести країнах Європи.