Клієнти ПриватБанку тепер можуть перевипустити діючу платіжну картку або відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати «фізичну» картку через «Нову пошту» у шести країнах Європи. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

За словами члена правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнко, замовлення карток з доставкою за кордон вже доступно у Приват24.

«Отримати картку ПриватБанку можна у відділеннях або через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії.  До кінця січня  2024 року доставка карток ПриватБанку клієнтам, що перебувають за кордоном, буде безкоштовною», – йдеться в повідомленні установи.

Нагадаємо, від початку вторгнення ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток. Це дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки.

За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет-магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 та отримати платіжну картку з доставкою по всій Україні та за кордон.