Медичний провайдер Helsi запустив функцію відображення результатів аналізів. Подібний кейс вперше реалізовано в Україні. Про це повідомляє пресслужба Helsi.

Поки в програмі будуть доступні результати аналізів із 27 лабораторій по всій Україні. Але згодом мережа установ буде розширюватись.

«Результати лабораторних досліджень та заключення лікаря приходитимуть та зберігатимуться у медичній картці пацієнта, де можна буде їх переглянути. Зараз для того, щоб отримати результати досліджень, українцям найчастіше треба відвідувати медичні заклади», – йдеться в повідомленні.

В Helsi уточнили, що результати надходитимуть у кабінет пацієнта автоматично після того, як лікар або лабораторія вноситимуть відповідну інформацію.

Користувачам сервісу, у яких встановлений мобільний застосунок Helsi, приходитиме Push-повідомлення про надходження результатів досліджень.

«Вони будуть зберігатися в медичній картці пацієнта в розділі «Медичні документи», де можна буде ознайомитись з ними, побачити заключення лікаря, переглянути інформацію про лабораторію тощо», – сказано в повідомленні Helsi.

Після ознайомлення з результатами аналізів пацієнт може залишити відгук, давши оцінку роботи лабораторії. Це допоможе покращити якість оформлення документів із результатами лабораторних досліджень.

Нагадаємо, що влітку в Helsi запустили новий цифровий сервіс – «Календар щеплень».