Автомобіль Mitsubishi Delica завжди уособлював поєднання вена та позашляховика або кросовера: просторий кузов, повний привод, великий кліренс. І концепт Mitsubishi D:X натякає нам, яким може бути чергове втілення моделі.

Концепція залишиться незмінною, а ось дизайн має суттєво оновитись: привіт численним кутам та Т-подібним фарам й ліхтарям. Також зверніть увагу на великі колеса з позашляховою гумою, масивні пластикові накладки, розвинене освітлення: концепт Mitsubishi D:X вже зараз готовий до експедицій!

Й готовий перевозити одночасно чимало людей, причому з відповідним рівнем комфорту. Для водія та пасажирів пропонуються окремі сидіння – з можливістю регулювань та навіть розвороту «обличчя до обличчя». Також передбачено «прозорий капот» та кермо з вбудований дисплеєм.

Техніка наразі невідома – лише зустрічались згадки про використання гібрида з можливістю підзарядки та повний привод. Термін появи серійної моделі, що буде створена на основі концепту Mitsubishi D:X, також невідома.

Проте дуже схоже, що все ж компанія Mitsubishi не збирається закривати напрям такого місткого всепрохідного вену й концепт Mitsubishi D:X втілиться в серійну модель вже у недалекому майбутньому.