Схоже, компанія Toyota прагне максимально використовувати відому назву Land Cruiser. Але тепер на нас чекає не просто ще одна модель, а справжня революція, ще й подвійна.

Якщо у випадку будь-яких моделей Toyota Land Cruiser зазвичай йшлося саме про потужні класичні позашляховики, то новий концепт Toyota Land Cruiser Se натякає на кросовер з несучим кузовом. Причому не звичайний, а електричний.

Цікаво, що на відміну від інших численних концептів, у випадку Toyota Land Cruiser Se опис виявився дуже коротким, однак і дуже змістовним. Так, вже відомі габаритні розміри: маємо 5,15-метрову довжину та 3,05-метрову колісну базу. Ширина кузова складає майже два метри, а висота перевершує 1,7-метрову позначку. Тобто – йдеться про дуже великий кросовер. Ще й доволі місткий: вже обіцяно 3-рядний 7-місний салон.

Все виглядає так, що компанія Toyota у вигляді концепту Toyota Land Cruiser Se намагається створити модель на кшталт Toyota Grand Highlander, проте у вигляді електромобіля та з використанням всесвітньо відомої назви – що обов’язково вплине на додану вартість. З такими амбіціями та деталями, насправді все вже виглядає так, що серійне майбутнє концепту Toyota Land Cruiser Se майже вирішене – звісно, в позитивну сторону.