Шоу «Проблема з Джоном Стюартом» / The Problem With Jon Stewart на Apple TV Plus закривається. Як причину такого рішення називають «творчі розбіжності», пише The Verge.

Залучення Джона Стюарта до нового політичного ток-шоу було одним із найбільших досягнень Apple TV Plus, коли проєкт вперше анонсували у 2020 році. Невдовзі мали стартувати зйомки його третього сезону.

Однак напередодні зйомок ведучий та компанія буцімто не змогли знайти спільну мову. За інформацією The New York Times, йдеться про занепокоєння щодо деяких гостей шоу та тем для обговорення – про штучний інтелект та Китай.

За даними The Hollywood Reporter, перед ухваленням рішення про зупинку шоу Apple звернулася до Джона Стюарта та висловила потребу в тому, щоб ведучий та його команда «відповідали» поглядам компанії на обговорювані теми. Після цього ведучий вирішив піти.

Нагадаємо, що прем’єра шоу відбулася 30 вересня 2021 року. Перший сезон складався з 8 епізодів. Другий сезон, який стартував 7 жовтня 2022 року, містив уже 12 епізодів.