Відбувся офіційний реліз Marvel’s Spider-Man 2, нового ексклюзиву PlayStation від Insomniac Games. Гра отримала чимало позитивних відгуків та оцінок, і є за що: крута графіка, захопливий ігролад та чудова історія.

На OpenCritic та MetaCritic гра має середню оцінку 91. Для порівняння, перша частина має середню оцінку 87. У своїх оглядах автори називають Spider-Man 2 однією з найкращих ігор про супергероїв і не тільки, хвалять сюжет та ігролад і всіляко рекомендують її всім гравцям.

Insomniac Games взяли вже готову формулу з першої Spider-Man та Spider-Man: Miles Morales та покращили її у кожному можливому аспекті. Гра виглядає неймовірно й графічні покращення можна побачити неозброєним оком.

Блогер Nico930 також порівняв гру з першою частиною, і навіть попри те, що порівнювали саме з ремастером, різниця відчувається.

Крім того, ще однією відчутною перевагою Spider-Man 2 є те, що її можна пройти за менш ніж 20 годин. Якщо ви хочете закрити всі побічні завдання, ця цифра може збільшитись до 30 годин, що все ще небагато, враховуючи сучасні тенденції в ігровій індустрії.

А для українців є ще один неймовірно приємний бонус. Один з районів в грі — це маленька Одеса, як написав блогер Падон у своєму Твіттері. Там же ж він та його підписники поділилися скріншотами з гри, на яких можна побачити українські вивіски та навіть церкву.

Якщо ви сумнівались, чи Marvel’s Spider-Man 2 варта вашої уваги, то відповідь однозначно так.