Востаннє Apple оновлювала iMac у 2021 році. Тоді вийшла 24-дюймова модель десктопа з процесором M1. З того моменту жодних оновлень моноблок не отримував. І як зазначає відомий аналітик Мін-Чі Куо, цього року модель залишиться поза увагою.

Про це пише видання 9to5Mac.

Таким чином нова ревізія з’явиться лише 2024 року. Проте, за словами аналітика, куди цікавішим доповненням лінійки стане 32-дюймовий iMac з дисплеєм mini-LED. Але, на жаль, таку модель доведеться почекати до 2025 року. Однак й ціна подібної моделі може бути чималою (наразі компанія продає монітор Pro Display XDR з такою технологією за $5 000).

Це оновлені дані від аналітика щодо моноблочних ПК Apple, які торік містили появу iMac Pro у 2023 році. Тож наразі ситуація все ж інша. Минулого тижня блог MacOtakara також розповідав про затримки з поліпшеними конфігураціями iMac.

Раніше Марк Гурман з Bloomberg мав інформацію стосовно того, що Apple планує пропустити чипи M2 для оновлення iMac й одразу перейти до M3. Він також згадував про iMac Pro, який, за його інформацією, компанія презентує не раніше кінця 2024 року.