В останньому інформаційному бюлетені Bloomberg Power On інсайдер Марк Гурман пролив світло на майбутню дорожню карту продуктів Apple. Окрім лінійки iPhone 15, яка очікується цієї осені, компанія також планує запустити Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra другого покоління.

Оновлення лінійки Mac, такі як M3 MacBook та MacBook Pro, очікуються не раніше кінця цього року або початку 2024 року. Цікаво, що Гурман повідомляє, що нові iMac з 24-дюймовими екранами знаходяться в розробці, повністю оминаючи покоління M2. Крім того, в роботі знаходиться абсолютно нова модель iMac з екраном понад 30 дюймів, яка потенційно може стати довгоочікуваним наступником iMac Pro.

Попередній 27-дюймовий iMac Pro був оснащений процесором Intel Xeon для складних та багатопотокових розрахунків, тепер його може замінити чип Apple Silicon Ultra, що використовується в Mac Studio та Mac Pro.

Однак Гурман не надав конкретних специфікацій для більшого, ніж 30-дюймовий iMac, окрім того, що він знаходиться на ранніх стадіях розробки. Таким чином, незрозуміло, чи буде це чип M3, M3 Pro або M3 Ultra, чи ще новіший процесор.

Гурман також повторив, що на 2024 рік заплановані оновлення iPad, включаючи моделі iPad Pro з OLED-екранами та оновлений iPad Air.

Крім того, як повідомляється, третє покоління навушників AirPods Pro, нова телевізійна приставка Apple TV та інші продукти для розумного дому знаходяться «на ранній стадії розробки».