Компанія Nissan вже показала кілька концептів до початку місцевого японського автосалону, але це ще не все – адже ось чергове творіння: концепт-кар Nissan Hyper Punk. Створений для інфлюенсерів, акторів та гри Fortnite.

З фірмового опису розміри нового концепту Nissan Hyper Punk невідомі, згадано лише про використання 23-дюймових колісних дисків – ось цих самих, які так схожі на трикутники. Й взагалі: тема гострих кутів та численних трикутників домінує в дизайні концепту. Також відомо, що концепт Nissan Hyper Punk буде підтримувати технологію V2X: тобто, може ділитись енергією. А це означає, що новинка є електромобілем.

Напевно, ще й «розумним». Адже також згадується система штучного інтелекту, яка може налаштовувати концепт Nissan Hyper Punk відповідно до настрою власника: музика, освітлення тощо. Крім того, електроніка вміє зчитувати навколишній світ та об’єкти, перетворювати їх на зображення в стилі МАНГА й демонструвати на дисплеях в салоні.

До речі, в описі дизайну інтер’єру концепту Nissan Hyper Punk згадуються традиційні японські оригамі: знову кути-згини…

Насправді якщо прибрати всю концептуальність та абстракцію, то ми побачимо компактний міський кросовер. Нічого не нагадує?

Здається, концептом Nissan Hyper Punk, японці намагаються знайти шлях для наступника Nissan Juke. Так, цей автомобіль доволі «свіжий»; проте все одно через кілька років прийде час для його заміни – й потрібно розуміти якою саме буде ця заміна.