Чотирисерійний документальний мінісеріал Brawn: The Impossible Formula 1 Story, присвячений неймовірній перемозі команди Brawn GP у своєму дебютному сезоні у Formula 1, вийде на сервісах Disney+ та Hulu вже 15 листопада 2023 р. Про серіал, ведучим якого став Кіану Рівз, було відомо вже давно, і ось нарешті він отримав дату релізу.

Історія недовгої, але яскравої історії Brawn GP добре відома фанатам Formula 1. Казка про те, як Росс Браун викупив колишню команду Honda, коли японська компанія в черговий і не в останній раз вирішила покинути перегони, і як вони у 2009 р. з першої спроби виграли й Кубок конструкторів, і Чемпіонат пілотів, дійсно неймовірна.

У серіалі її розповідають самі учасники тих подій: керівник команди Росс Брон, технічний директор Нік Фрай, пілоти Дженсон Баттон та Рубенс Баррікелло. Плюс керівник Red Bull Racing Крістіан Хорнер: саме RB та Себастьян Феттель були у той час головними суперниками Brawn GP.

За словами творців серіалу, глядачі зможуть зазирнути за лаштунки Formula 1 і побачити деякі унікальні архівні кадри.

Останнім часом Formula 1 переживає пік уваги зі сторони кінематографістів. Крім відомого серіалу Formula 1: Drive to Survive, який власне і привернув увагу молодого покоління до Королівських перегонів, зараз також відбуваються зйомки фільму про Formula 1 з Бредом Піттом у головній ролі.