Протягом вихідних в мережі почали з’являтися чутки про нову вразливість у месенджері Signal, яка дозволяє зловмисникам отримати повний доступ до пристрою. Компанія стверджує, що не змогли знайти підтвердження цим скаргам. Про це пише Bleeping Computer.

Як повідомлялось, через функцію створення попереднього перегляду посилань в месенджері, зловмисники могли отримати повний доступ до пристрою користувача.

Інформацію про вразливість поширювали з посиланням на уряд Сполучених Штатів Америки, однак Signal розповіли, що після спілкування людьми з уряду, вони не отримали жодного підтвердження, що вразливість існує.

Компанія й надалі досліджуватиме це питання, і, хоч підтвердити правдивість та існування цієї проблеми не вийшло, розробники просять повідомляти на [email protected], якщо у користувачів з’являться нові подробиці чи інформація.

Якщо ж ви хочете перестрахуватися, на випадок коли вразливість таки існує, то рекомендується вимкнути функцію створення попереднього перегляду посилань допоки розслідування не закінчиться.