iPhone від Apple залишається найбільш популярним смартфоном серед американських підлітків. Про це свідчать результати опитування інвестиційного банку Piper Sandler, пише AppleInsider.

У дослідженні взяли участь 9 193 підлітків у віці 15,7 років по всій території США. Виявилося, що 87% опитаних мають iPhone, а 88% хочуть мати його в якості свого наступного мобільного пристрою.

Дані Piper Sandler також свідчать, що 31% підлітків мають VR-пристрої. Однак фактично користуються ними лише 10% респондентів. Також 34% опитаних заявили, що в них є Apple Watch, а 42% використовують платіжний додаток Apple Pay.

iPhone назвали найпопулярнішим смартфоном серед американських підлітків (знову)

Нагадаємо, що влітку Опитування CIRP показало, чому користувачі змінюють Android на iPhone. 53% власників відмовилися від Android через незадовільний досвід використання попереднього пристрою.

Ще 26% шукали кращу камеру, розширені можливості аксесуарів або інтуїтивно зрозуміліший інтерфейс. А от 15% опитуваних вважають, що витрати на новий iPhone склали «менше, ніж вони очікували, або ніж на аналогічний смартфон на базі Android».

Нагадаємо, раніше WSJ писав чому більшість підлітків у США сприймають смартфони Android як застарілу технологію.