Застосунок для вивчення іноземних мов Duolingo цієї осені запустить музичний курс. Про це повідомляє Engadget.

Компанія обіцяє «сотні невеликих уроків». Під час них вона використовуватиме понад 200 мелодій, за допомогою яких користувачів обіцяють навчити музики. Примітно, що таке навчання подаватиметься у форматі гри. Уроки розділять на рівні, які треба буде пройти.

Навчання розпочнеться з того, що завдяки цифровому піаніно користувачів ознайомлять зі звучанням нот. Для перевірки знань учні муситимуть зіграти певну мелодію, слідуючи нотам на екрані. Якщо такі завдання їм здаватимуться дуже простими, вони зможуть перейти до складніших етапів курсу.

Окрім музичного курсу, Duolingo обіцяє приділити увагу математиці. Такі навички допоможуть, наприклад, швидко порахувати чайові або погодинну оплату праці.

«Хоча Duolingo відомий завдяки мові, ми розширюємо свою діяльність на математику та музику, тому що ці предмети часто лякають людей, – пояснили в компанії. – Ми хочемо показати людям, що вивчення цих різних предметів можливе, і це може бути дуже весело!»

Спочатку музичний курс Duolingo буде доступний лише англійською та іспанською мовами на пристроях iOS. Але згодом компанія сподівається розширити можливості для більшої кількості учнів.