Нещодавно компанія Toyota продемонструвала свій новий концепт-кар з промовистою назвою Toyota Baby Lunar Cruiser: це натяк на подорожі вже навіть за межами планети Земля!

Насправді на створення концепту Toyota Baby Lunar Cruiser надихнули як позашляховик Toyota FJ40, так і справжній «місячний ровер» японської космічної агенції. Тому концепт Toyota Baby Lunar Cruiser виділяється чималою кількістю оригінальних деталей: панорамне засклення, колеса з вбудованими електромоторами, дисплей доповненої реальності, керування джойстиками.

Проте також концепт Toyota Baby Lunar Cruiser став символом 50-річного ювілею дизайнерської студії CALTY, де він був створений. Ця студія заснована компанією Toyota та працює в США й за 50 років свого існування випустила чимало експериментальних та концептуальних автомобілів.

З нагоди ювілею, компанія Toyota оприлюднила кілька цікавих концептів студії CALTY: можемо бачити середньо-моторні спортивні автомобілі, більш традиційне купе (невже такою могла стати Toyota Supra?), кілька спроб пошуку нового образу для позашляховика (який колись нарешті втілився у серійну модель FJ Cruiser)…

Цікаво, що наступного вигадають в студії CALTY? З нетерпінням чекаємо нових концептів Toyota!