Студія Mauris повідомила про відкриття передзамовлення гри Corsairs Legacy на офіційному сайті проєкту. Нагадаємо, Corsairs Legacy – це «Корсари» з українським колоритом. На початку року ми робили інтерв’ю з розробниками цієї гри.

Крім можливості придбати ключ активації Corsairs Legacy для Steam ($20), гравці можуть підтримати команду проєкту, купивши розширене видання ($30), яке включає Supporter Pack з приємними цифровими бонусами.

Крім того, команда Mauris підготувала оновлену демо-версію Corsairs Legacy, яку можна завантажити на Steam-сторінці проєкту. У новому демо розробники врахували коментарі зі стрімів на YouTube, а також статистику гри.

Проєкт Corsairs Legacy знаходиться на завершальній стадії розробки, і автори обіцяють вже невдовзі показати фінальний геймплейний трейлер. Нагадаємо, Corsairs Legacy отримає повну українську локалізацію, включаючи українське озвучення більше ніж шістдесяти сюжетних катсцен.

Наразі розробники з Mauris планують вже навіть не дві, а три гри у цій серії: Corsairs Legacy (2023), Corsairs Legacy: Naval Mission (2024) та Corsairs Legacy 2 (2025).