Оновлений клієнт Microsoft Teams, який став набагато швидшим та менш вибагливим, став доступний для користувачів на Windows та Mac.

Компанія запевняє, що завантаження програми, приєднання до дзвінків, перемикання між чатами та каналами у новому клієнтів відбувається на 50% швидше ніж у класичному. Перехід на Edge WebView2 допоміг зменшити затрати пам’яті та використання місця на диску.

З релізом оновленої програми Microsoft додали весь список функцій, які не були доступні навіть в прев’ю збірках. Серед таких функцій є інтеграція зі спеціальними бізнес-програмами, підтримка програм сторонніх розробників, кімнати для підгруп, відео 7×7, черги викликів, виклики PSTN, контекстний пошук у чатах і каналах, перехресна публікація розмов у каналах тощо.

Оновлений клієнт Microsoft Teams став доступний для Windows та Mac

Звичайно не обійшлось і без штучного інтелекту Copilot. Він допомагатиме користувачам підсумовувати дзвінки, довгі чати й треди та швидше знаходити необхідні файли чи інформацію.

Всі ці функції також доступні й для Mac версії, яка не мала прев’ю, але отримала всі ті ж функції, оновлення та покращення продуктивності.

В майбутньому компанія оновлюватиме лише новий Teams, тож Microsoft заохочує всіх користувачів переходити вже зараз. До того ж оновитися можна всього лиш в один клік, після чого ви спокійно зможете продовжити працювати з того моменту, на якому зупинилися.