Компанія Samsung розширила лінійку Fan Edition не тільки смартфоном Galaxy S23 FE, але також двома планшетами Galaxy Tab S9 FE та бездротовими навушниками Galaxy Buds FE.

Планшети Galaxy Tab S9 FE

Серія Galaxy Tab S9 FE включає два розміри: 10,9-дюймовий Tab S9 FE та 12,4-дюймовий Tab S9 FE+. Обидві моделі доступні у версіях з підтримкою Wi-Fi та 5G. Ці планшети оснащені IPS-дисплеями з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 90 Гц, в яких технологія Samsung Vision Booster має покращити перегляд зображення на вулиці.

Новинки також отримали стерео динаміки AKG з підтримкою Dolby Atmos. Обидві версії мають захист від води та пилу за стандартом IP68 і комплектуються пером S Pen, яке має ті ж самі характеристики захисту.

Планшети Galaxy Tab S9 FE та навушники Galaxy Buds FE для фанів компанії Samsung

Всередині Tab S9 FE використовується процесор Exynos 1380 з 6/8 ГБ оперативної пам’яті, тоді як модель FE+ пропонує 8/12 ГБ оперативної пам’яті. Для обох моделей передбачено 128 ГБ або 256 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою слоту для карт пам’яті microSD.

Що стосується камер, то обидва планшети мають 12-мегапіксельну надширококутну фронтальну камеру та 8-мегапіксельну основну тильну камеру. Модель FE+ також може похвалитися додатковою 8-мегапіксельною надширококутною тильною камерою.

Tab S9 FE живиться від акумулятора ємністю 8 000 мА⋅год, а FE+ – від акумулятора ємністю 10 000 мА⋅год, обидва підтримують швидку зарядку потужністю до 45 Вт (зарядний пристрій продається окремо).

Планшети доступні у м’ятному, сріблястому, сірому та лавандовому кольорах. Європейські ціни починаються від €529 за Tab S9 FE та €699 за Tab S9 FE+, а версії з підтримкою 5G дорожчі на €100.

Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE – це на сьогодні найбюджетніші нові бездротові навушники від Samsung, вони будуть продаватися за ціною €109.

Їх оснащено активним шумозаглушенням (ANC), Bluetooth 5.2 з функцією автоматичного перемикання між спареними пристроями.

Планшети Galaxy Tab S9 FE та навушники Galaxy Buds FE для фанів компанії Samsung

Навушники підтримують аудіокодеки Scalable для пристроїв Samsung, AAC та SBC, мають інтегроване сенсорне управління та оснащені трьома мікрофонами. Вони забезпечують 6 годин роботи в режимі відтворення з активованою функцією ANC, а з зарядним кейсом — до 21 години. Доступні кольори: графітовий та білий.