Ігровий розробник та блогер Сергій Гальонкін офіційно оголосив у соціальних мережах, що з вересня цього року припиняє роботу в Epic Games.

Сергій — відома в українському ігровому медіапросторі фігура, у минулому він був ігровим журналістом, зокрема разом з редакторами “Межі” працював над журналом “Домашний ПК” та довгий час був головним редактором ігрового журналу Gameplay. Крім того, свого часу він створив дуже зручний інструмент для відстеження статистики Steam — SteamSpy.

З часом Сергій Гальонкін перейшов у геймдев і останні вісім років працював у Epic Games: спочатку керівником видавничої діяльності у Східній Європі, потім директором видавничої стратегії, також працював над запуском магазину Epic Games Store.

Сергій не розкриває подальших творчих планів, лише зазначає, що залишиться у геймдеві та “тепер знову зможе писати про ігри”.

Сергій Гальонкін — виходець з Луганська, останні роки живе у США, на початку повномасштабного вторгнення чітко заявив про свою проукраїнську позицію та допомагав збирати кошти до фонду “Повернись живим”.