«Нова пошта» відкрила перше відділення у Гамбурзі. У ньому можна відправляти та отримувати документи, посилки та вантажі до 100 кг із понеділка по суботу. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Загалом це – третє відділення «Нової пошти» в Німеччині. Воно розташоване за адресою: м. Гамбург, Hammerbrookstraße 73, 20097. Термін доставки в Україну звідси складатиме від 5 днів.

«Ми швидко розвиваємо власну мережу відділень в Німеччині. До кінця року ми відкриємо ще 17 відділень у Мюнхені, Франкфурті-на-Майні, Кельні, Дюссельдорфі, Дрездені тощо. Крім того, найближчим часом ми плануємо надати можливість нашим клієнтам отримувати посилки з України в поштомати та пункти видачі у магазинах», – сказав СЕО Nova Post у Німеччині Сергій Симонов.

Нагадаємо, що «Нова пошта» за 6 місяців 2023 року доставила 170 млн відправлень, що на 9% більше порівняно з аналогічним періодом 2021 року. Крім цього, в березні-червні цього року вона  вийшла на ринок 4 країн та відкрила 21 відділення у Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Польщі.