У Netflix виходять непогані мультсеріали за мотивами відомих ігрових франшиз, тому вони продовжують розвивати цей напрямок. У 2024 році нас чекає анімаційний серіал про Лару Крофт – Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft.

Netflix презентував коротенький тизер серіалу, з якого небагато що зрозуміло, але можна оцінити загальний настрій історії та дизайн персонажів.

Насправді про те, що Netflix працює над анімаційним серіалом по франшизі Tomb Raider, стало відомо ще у 2021 р.. Події серіалу начебто мали відбуватися після подій трилогії ігор-ребутів Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) та Shadow of the Tomb Raider (2018) від Crystal Dynamics.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft вийде під брендом Legendary Entertainment, а безпосередньо виробництвом займається студія Powerhouse Animation, яка зробила для Netflix такі анімаційні серіали як Castlevania та Masters of the Universe: Revelation.

Лару у Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft озвучить актриса Гейлі Етвел, відома за роллю агентки Пеґґі Картер у фільмах та серіалах кіновсесвіту Marvel.

Нагадаємо, після релізу Shadow of the Tomb Raider (2018), який не виправдав очікувань видавців, серія ігри Tomb Raider знаходиться у підвішеному стані. Поки що виходять ремастери старих ігор для мобільних платформ. Про новий великий проєкт, який розробляє Crystal Dynamics, а видавати має Amazon Games, відомо поки що небагато. Нещодавно Crystal Dynamics, яка входить зараз до складу Embracer Group, постраждала від звільнень, пов’язаних з реорганізацією холдингу.