Нова частина серії Assassin’s Creed від Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage, виходить на усіх великих платформах вже за тиждень – 5 жовтня 2023 р. З цього приводу розробники презентували релізний трейлер гри.

Assassin’s Creed Mirage позиціонується як повернення серії до коріння, але деякі гравці вже виказали своє невдоволення через присутність у грі внутрішнього магазину зі скінами, а також наявність у героя можливості телепортуватися до жертви. І одне, і інше не дуже відповідає тезису про повернення до джерел. З іншого боку, світ гри дійсно став набагато менше, майже таким камерним, як в старих проєктах на кшталт Assassin’s Creed Unity (2014) чи Assassin’s Creed Syndicate (2015).

Нагадаємо, раніше планувалося, що Assassin’s Creed Mirage вийде 12 жовтня, але розробники вирішили зсунути реліз на тиждень раніше.

Assassin’s Creed Mirage вийде на ПК, PlayStation 4 / PlayStation 5 та Xbox One / Xbox Series X|S. На ПК гра доступна в Ubisoft Store (і входить до Ubisoft+) та Epic Games Store. Вартість гри на ПК – 1 089 грн.

Композиція у трейлері – Mirage від групи OneRepublic, написана спеціально для гри.