Бездротові навушники продовжують доволі повільну, проте все одно якісну еволюцію. Так, модель Sennheiser Accentum вже може запропонувати деякі флагманські можливості, при цьому вартує половину від Momentum 4.

І Sennheiser Accentum зовні дуже схожі, хоча й мають простіше оздоблення. При цьому рівень комфорту навряд буде якимось чином відрізнятися. А як ми встигли переконатися на власному досвіді, Momentum 4 є дуже вдалою моделлю.

Щоправда, деякі характеристики новинки все ж поступаються топовій пропозиції виробника, але цінник має компенсувати такі розбіжності. Sennheiser Accentum дісталися менші 37-міліметрові динаміки (а не 42-, як в Momentum 4). Проте виробник все одно наголошує на «схожому звучанні» з флагманом.

Середньобюджетна модель Sennheiser Accentum отримала майже флагманські можливості при вдвічі меншій вартості

Також ця модель має підтримку роботи з фірмовим застосунком Smart Control, який дозволить налаштувати звук за допомогою 5-полосного еквалайзера, а також запропонує підготовлені виробником пресети. 

Разом із цим Accentum мають Bluetooth 5.2, який забезпечить підтримку aptX HD (576 кбіт/с), а у випадку з iPhone — SBC та AAC. Підтримка multipoint-з’єднання теж на місці й контролюється застосунком. За необхідності навушники можна під’єднати до джерела звуку й дротовим шляхом через USB-C.

Для розмов навушники мають два мікрофони, які повинні «боротися» з вітром під час спілкування на вулиці, а також підтримують додаткові налаштування голосу.

Вказана автономність теж не розчаровує. Тоді як флагманська модель передбачає 60 годин роботи, Sennheiser Accentum має запас у 50 годин на одному заряді. Для порівняння, Sony WH-1000XM5 з увімкненим шумозаглушенням працюють 30 годин, а AirPods Max — 20. При цьому за 10 хвилин заряджання Accentum можуть поповнити запас батареї на п’ять годин роботи.

Вартість Sennheiser Accentum в США складає $180, а в продаж модель надійде вже 4 жовтня. Інформації про рівень ціни та доступність в Україні поки що немає.