Космосим Star Citizen, розробка якого розпочалася ще у 2010 р., все ще в розробці, але гра зібрала вже $600 млн і дісталася до стадії Alpha 3.20. З цього приводу розробники презентували новий трейлер, у якому закинули пару камінчиків у город Starfield.

Cloud Imperium Games переробили деякі з режимів Арени, як бойові та і гоночні, та одну з перших станцій у грі, Seraphim Station; додали нові місії, переробили фізику вантажів і звісно ж, презентували новий корабель, вартістю «лише» $500.

Щодо камінчиків у город Starfield, то це чергове підкреслення безшовності всесвіту Star Citizen, де ви можете сісти на кожну планету без жодних екранів завантаження. Але є один нюанс – Starfield все ж таки вже вийшла, а скільки років та додаткових грошей знадобиться Cloud Imperium Games, щоб закінчити свою амбіційну гру, поки що невідомо. Ще 10 років та ще $600 млн?

Як гадаєте, ця гра взагалі коли-небудь вийде? Хоча треба відати авторам данину, ролики та скриншоти зі Star Citizen виглядають дійсно дуже круто.