Сьогодні будь-який автомобіль з гібридним силовим агрегатом ще й досі вважається надсучасним та високотехнологічним. Що ж тоді казати про пікапи; та ще й у виконанні Plug-In Hybrid – тобто, гібрид з можливістю підзарядки. Проте саме така версія анонсована для пікапа Ford Ranger.

Щоправда, автомобіль Ford Ranger Plug-In Hybrid з’явиться у вільному продажу нескоро: старт замовлень та виробництва розпочнеться приблизно за рік – наприкінці 2024-го; а поставки перших екземплярі й взагалі заплановані на початок 2025 року. Напевно, до того часу все стане більш зрозуміло щодо технічних характеристик та внутрішнього наповнення моделі Ford Ranger Plug-In Hybrid. Зараз лише зрозуміло, що ззовні він виділяється парою люків на задньому крилі та власними колісними дисками.

А ще відомо, що гібридний пікап Ford Ranger буде побудований на основі версії з бензиновим 2,7-літровим 4-циліндровим двигуном – він має близько 270 «коней». Крім того, за показником крутного моменту версія Plug-In Hybrid має перевершити всі інші модифікація Ford Ranger – зараз максимум складає 600 Нм. Отже, точних даних немає, проте натяками вже зрозуміло: пікап Ford Ranger Plug-In Hybrid зможе запропонувати понад 270 к.с. потужності та більше ніж 600 Нм крутного моменту. А ще такий гібридний пікап зможе запропонувати до 45 км пробігу на електриці та можливість тягнути причеп вагою до 3500 кг.

Це важливо, адже пікап Ford Ranger Plug-In Hybrid буде ідеальним варіантом для будівельних бригад, що працюють в зонах з закритим доступом для звичайних бензинових/дизельних автомобілів. Крім того, гібридний пікам Ford Ranger може забезпечити живлення різноманітного обладнання – в кузов вже облаштовані дві розетки. Залишається лише питання ціни, яку доведеться сплатити за таку універсальність.