Пікап Ford Ranger щойно отримав нові версії, покликані значно розширити його можливості. Причому, розширити у повністю протилежних напрямках!

Наприклад, версія Ford Ranger Tremor робить акцент на практичності: тут не знайдеш яскравих деталей зовнішності, тут звичай фари та оздоблення салону. Проте особливість Ford Ranger Tremor полягає у доопрацьованій ходовій частині. Наприклад, збільшено кліренс (+26 мм) та колію коліс (+30 мм), встановлено спеціальні амортизатори Bilstein та шини для бездоріжжя. Зрештою, все це має значно покращити всюдихідні можливості автомобіля.

Інший варіант – пікап Ford Ranger Wildtrak X – отримав аналогічне шасі зі зміненими амортизаторами та «зубастим» шинами. Крім того, такий автомобіль вирізняється максимальною комплектацією (вище позиціюється лише Ford Ranger Raptor) та привабливим дизайном: встановлено лінзовані фари, використано чорний глянсовий декор.

Крім того, версія Ford Ranger Wildtrak X стала місцем дебюту нової системи Flexible Rack: це пересувна стійка у кузові, що допоможе під час перевезення довгомірів. Зрештою, після Ford Ranger Wildtrak X аналогічна система має з’явитись для всіх версій моделі Ford Ranger, проте для них вона буде пропонуватись лише як опція.

Варто відзначити й технічні характеристики моделі Ford Ranger Wildtrak X: під капотом тут ховається 2-літровий турбодизель на 205 «коней» та 500 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 10-ступеневим «автоматом» та системою повного приводу. А серед ексклюзивного оснащення – можливість блокування одного з задніх коліс для зменшення діаметра розвороту.