Генеральний директор Apple Тім Кук визнає, що на платформі X є «деякі речі», які йому не подобаються. Приміром, він вважає «огидною» проблему антисемітизму в соцмережі. Втім, йому до вподоби концепція, що платформа існує для дискусій. Про це Тім Кук заявив в інтерв’ю CBS Sunday Morning, пише The Verge.

Між тим він прямо не відповів, чи варто Apple розміщувати рекламу на X., однак додав, що компанія «постійно» запитує себе про це.

З-поміж іншого, гендиректор Apple прокоментував ситуацію довкола Vision Pro, зважаючи на інформацію, буцімто у виробництві гарнітури є затримки. Але Тім Кук зауважив, що Vision Pro залишається на своєму шляху. Більш того, весь третій сезон «Теда Лассо» він подивився саме за допомогою майбутнього пристрою.

Під час інтерв’ю гендиректор технологічного гіганта також обговорив екологічні ініціативи Apple, зокрема й те, що нові Apple Watch Series 9 маркують як вуглецево-нейтральні.

За його словами, компанія прагне показати, що бути вуглецево-нейтральною може виявитися вигідним. За власними підрахунками Apple, валові викиди вуглецю знижуються, тоді як компанія в цілому продовжує процвітати.

Нагадаємо, що Apple має наміри відмовитися від пластикового пакування до кінця 2024 року. Компанія також оголосила, що більше не використовуватиме шкіру у своїх виробах. Натомість вона застосовуватиме матеріал під назвою FineWoven. Він виготовляється з перероблених матеріалів і має кілька кольорів.