Модельний ряд компанії Tesla, м’яко кажучи, не дуже широкий. Фактично маємо два легкових седани (добре, один ліфтбек – але схоже на седан) та два кросовери різних розмірів. Вантажівка явно не призначена для масових продажів, масштабне серійне виробництво пікапа все затягується, а спорткар-родстер другої генерації й взагалі десь у планах на майбутнє.

Проте ідеї новинок Tesla підкидають численні фанати. Причому інколи ці ідеї виявляються ну дуже вдалими. Ось як приклад – купе Tesla GT: фактично це поєднання силуету купе BMW 4-серії та дизайну оновленого седана Tesla Model 3.

Насправді Tesla GT є лише рендером, тобто «вільним малюнком на тему». Але все виглядає дуже гармонічно: вузькі фари та загострений «ніс», краплеподібна лінія даху, виділена кришка багажника з розтягнутими ліхтарями. Причому основа «трійки» Tesla вже чудово підходить для створення такого купе – задній або повний привод, висока потужність, жорстка підвіска та «гостре» кермо. Виходить, потрібно лише заварити задні дверцята (образно кажучи) та опустити лінію даху – й купе Tesla GT може стати реальним!

Звісно насправді потрібні чималі зміни: бампер та кришка багажника, фари та ліхтарі, нові налаштування підвіски, нові форми вікон та скла, розтягнуті дверцята. Але ж купе Tesla GT вже зараз виглядає так сексі-привабливо, що заслуговує хоча б на спробу реального відтворення!