Просто зараз в США проходить автосалон, то ж маємо багато цікавих новинок звідти. Наприклад, ось такий автомобіль Cadillac CT5 – це легковий седан, що його вже вирізняє серед численних пікапів та кросоверів. Крім того, він тепер вирізняється ще більше: адже це оновлений Cadillac CT5. І що змінилось?

Наприклад, передня частина та фари: останні стали вертикальні за формою, що зазвичай було характерною рисою автомобілів Cadillac останніх років. Також седан Cadillac CT5 отримав новий бампер та решітку радіатора. Причому версія зі спортивним пакетом має власну чорну сітчасту решітку – ось, погляньте нижче.

Окрім нової передньої частини, другою істотною зміною є салон. Адже відтепер седан Cadillac CT5 отримав суцільний загнутий 33-дюймовий дисплей, який фактично і формує передню панель. Плюс розширено перелік додаткових функцій.

А ось технічних змін під капотом немає. Автомобіль Cadillac CT5 пропонується двома варіантами двигунів: бензиновий 2-літровий «турбо» потужністю 240 к.с. або 3,5-літровий твін-турбо двигун на 340 «коней». Привод може бути заднім або повним, коробка передач – завжди 10-ступеневий «автомат».

Гарний вийшов седан: лаконічний, потужний, привабливий, сучасний. Проте загальне питання – чи є ще місце седанам в сучасному автосвіті? Як вважаєте?