До релізу Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, який відбудеться вже за 10 днів, CD Projekt Red оприлюднила купу нових цікавих трейлерів цього DLC.

По-перше, це кінематографічний трейлер з Ідріссом Ельбою, який розповідає передісторію доповнення та показує події, які відбулися за 7 років і безпосередньо перед початком гри.

По-друге, трейлер «за лаштунками», у якому сам Ідрісс Ельба розповідає про свого персонажа Соломона Ріда та роботу над грою.

По-третє, це серія трейлерів, що розповідають про нові білди, які можна зібрати після оновлення рольової системи в Update 2.0: Savage Slugger Solo, Hack-&-Slash Netrunner та Bullet-Time Ninja. Про один з білдів, Hack-&-Slash Netrunner, розповідає Юлія Примак, українка, яка працює геймдизайнером Cyberpunk 2077.

До речі, CD Projekt Red підготувала спеціальний сайт Cyberpunk 2077 Build Planner, на якому ви можете спробувати скомпонувати власні білди у форматі Update 2.0.

Update 2.0 для базової версії Cyberpunk 2077 виходить вже 21 вересня 2023 р. Він має містити й українську локалізацію. Реліз Cyberpunk 2077: Phantom Liberty на Windows ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S заплановано на 26 вересня 2023 р.

Нагадаємо, програміст CD Projekt Red Філіп Пєрсцінський пропонує перед запуском гри перевірити систему охолодження вашого ПК, тому що Update 2.0 та Phantom Liberty дуже вимогливі до процесора та відеокарти.