Ведучий програміст CD Projekt Red Філіп Пєрсцінський попередив гравців про те, що Cyberpunk 2077: Phantom Liberty дуже навантажує процесор ПК, тож усім варто перевірити систему охолодження.

«Перед релізом CP2077 2.0 та PL перевірте стан систем охолодження на ваших ПК. Ми використовуємо все, що у вас є, тому очікуване навантаження на процесор 90% на 8 ядрах. Щоб заощадити час, запустіть Cinebench або подібний тест і перевірте стабільність своїх систем» – написав програміст.

Після досить бурхливої реакції на цей твіт, Філіп Пєрсцінський написав уточнення і привів перелік системних вимог для гри.

Перевірте систему охолодження ПК перед Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Буде гаряче!

«Доповнення до мого попереднього твіту. Моїм наміром було наголосити на необхідності підтримувати ваші системи охолодження та регулярно їх перевіряти. Ні Cyberpunk 2077 після версії 2.0, ні Phantom Liberty не розтоплять ваші ПК. Гра добре працюватиме на рекомендованому обладнанні.»

Нагадаємо, велике сюжетне доповнення Cyberpunk 2077: Phantom Liberty / «Cyberpunk 2077: Ілюзія свободи» виходить на Windows ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S вже 26 вересня 2023 р. і відразу з українською мовою.