Компанія Apple представила список «великих» ігор, в які зможуть зіграти користувачі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Про це повідомляє Engadget.

Йдеться про Resident Evil Village, цьогорічний ремейк Resident Evil 4, Death Stranding та майбутню Assassin’s Creed Mirage. Очікується, що перші три гри будуть доступні на мобільних пристроях вже до кінця цього року. А от у Mirage можна буде пограти в першій половині наступного року.

В Apple також звернули увагу на те, що це буде перший випадок, коли гра консольного рівня Assassin’s Creed буде доступна нативно на iPhone.

Нагадаємо, що 12 вересня технологічний гігант провів традиційну осінню презентацію, в межах якої представив, зокрема й нові флагманські iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Флагмани мають оновлені процесори A17 Pro. Це 3-нанометрові чипи з 19 млрд транзисторів, які складаються з тієї ж схеми 2+4 ядра ЦП, 16 ядер Neural Engine, окремих блоків для обробки відеосигналів та навіть виділеного USB-контролера для «нового» конектора. Графічний прискорювач має 6 ядер та підтримку трасування променів (Ray Tracing). Ба більше, Neural Engine має допомагати з обробкою графіки.