HMD Global, фінська компанія, яка протягом останніх шести років випускає смартфони під брендом Nokia, планує розширити свою діяльність та почати випуск смартфонів під власним брендом HMD.

Про це повідомив Жан-Франсуа Баріль, співзасновник, голова правління та генеральний директор HMD Global, на своїй сторінці в LinkedIn. Баріль підкреслив, що смартфони HMD і Nokia продовжать співіснувати на ринку, і що компанія планує співпрацю з новими партнерами.

«Я радий оголосити про важливу віху в розвитку HMD – ми створюємо власний бренд HMD. Ви можете очікувати на нове портфоліо мобільних пристроїв під брендом HMD, а також пристроїв Nokia та співпрацю з новими цікавими партнерами» – повідомив генеральний директор HMD Global.

HMD Global стверджує, що є «найбільш швидкозростаючим виробником 5G-смартфонів з року в рік» і лідером у сфері сталого розвитку, зокрема, завдяки випуску смартфонів Nokia, що підлягають самостійному ремонту.

«У поєднанні з непохитним прагненням надавати високоякісні та доступні мобільні пристрої споживачам по всьому світу, кожен з нас в HMD з нетерпінням чекає на наше майбутнє — створення інноваційних продуктів, які витримують навантаження, зменшують кількість електронних відходів, допомагають людям довше користуватися своїми мобільними пристроями та роблять позитивний вплив на планету» – написав Жан-Франсуа Баріль у своєму повідомленні.

Генеральний директор HMD Global не розкрив деталей щодо майбутнього бренда та смартфонів, тож очікується, що більше деталей з’явиться протягом найближчих тижнів.