Гравці Starfield повідомляють про баг, який не дозволяє їм стріляти зі зброї у грі. Для розв’язання проблеми радять вдатися до радикальних заходів – змінити стать персонажа. Про це пише 404 Media.

«Якщо ви почали з персонажем чоловічої статі, зміна його на жіночу в одній з генетичних лабораторій гри виправляє помилку, і протилежне також вірно», – пише автор видання, який особисто зіткнувся з багом.

Генетичні лабораторії дозволяють гравцям змінювати свою зовнішність, повернувшись до меню створення персонажа на початку гри. Тут гравці можуть змінити кожну деталь своєї зовнішності: волосся, риси обличчя, тип фігури, а також стать за 500 кредитів.

«Із якихось причин зміна статі скидає щось у грі, що виправляє помилку, дозволяючи гравцям знову стріляти зі своєї зброї. Вони також можуть так само легко змінити стать назад», – додає автор.

Ігри Bethesda відомі своїми багами. Starfield – це величезний світ з безліччю персонажів, локацій та систем, які дозволяють гравцям поводитися з ними настільки непередбачувано, що перевірити кожну ймовірність просто неможливо. Тож численні баги – неминучі. Більше про Starfield можна дізнатися в огляді.