Компанія Google виклала в мережу симулятор із 360-градусним зображенням майбутнього смартфону Pixel 8 Pro. На це звернув увагу користувач платформи X Jose Ruben, чий допис поширив відомий девелопер Мішаал Рахман, пише The Verge.

Схоже, витік стався випадково, адже Google ще не презентувала смартфон. Але користувачі здогадалися змінити URL-адресу інших симуляторів Pixel та вставити туди назву Pixel 8 Pro.

Судячи із зображень, смартфон представлять в трьох кольорах: голубому, пісочному та чорному. Зображення дають змогу побачити, що Pixel 8 Pro отримає новий датчик температури на задній панелі поруч із камерами. Крім того, смартфон зберігає слот для SIM-карти.

Google випадково показала, як виглядатиме майбутній Pixel 8 Pro

Симулятор не містить конкретних специфікацій, тому є ще багато можливостей для витоку інформації про Pixel протягом наступного місяця.

Раніше Мішаал Рахман припустив, що Pixel 8/8 Pro від Google може стати першим смартфоном компанії з підтримкою лише eSIM. Свою думку він пояснив тим, що на зображеннях Pixel 8/8 Pro, опублікованих у березні, не було видно слотів для SIM-карт.