Після майже трирічної перерви компанія Withings представила на виставці IFA 2023 два нові гібридні смартгодинники: ScanWatch 2 та ScanWatch Light.

ScanWatch 2 – годинник у двох розмірах, 38 та 42 мм, за ціною $349,95 є найсучаснішою пропозицією компанії, яка має модуль відстеження температури, що використовує чотири різні датчики: термістор, тепловий потік, PPG (для вимірювання частоти серцевих скорочень) та акселерометр. Ці датчики передають дані в алгоритм, який використовує рух, частоту серцевих скорочень і температуру шкіри для отримання інформації про стан здоров’я.

Withings представила ScanWatch 2 та ScanWatch Light, свої перші розумні годинники за майже 3 роки

Функція відстеження температури в ScanWatch 2 не призначена для розширеного відстеження менструального циклу, а має на меті відстежувати коливання температури протягом дня. Він встановлює базову температуру, щоб допомогти користувачам оптимізувати тренування та виявити потенційні захворювання. Під час тренувань годинник показує температурні зони, а після них — температуру відновлення. Однак він не сповіщає користувачів про те, що вони можуть захворіти, а лише виявляє аномальні температурні коливання.

Withings представила ScanWatch 2 та ScanWatch Light, свої перші розумні годинники за майже 3 роки

Компанія Withings обережно підійшла до розробки функції відстеження температури, щоб уникнути тривалого процесу отримання дозволу FDA, який затримав продажі оригінальної моделі ScanWatch у США майже на два роки.

Withings представила ScanWatch 2 та ScanWatch Light, свої перші розумні годинники за майже 3 роки

ScanWatch Light – спрощена та дешевша версія розумного годинника, яка коштує $249,99. Вона має дизайн з тонким безелем і більш яскравими кольорами, такими як рожеве золото, пастельний блакитний і м’ятно-зелений. У цієї моделі відсутні датчики температури, ЕКГ, виявлення фібриляції передсердь та сповіщення про високий і низький пульс, які є в ScanWatch 2. Годинник також не відстежує висоту над рівнем моря та рівень кисню в крові.

ScanWatch 2 оснащено сапфіровим склом, в той час, як циферблат ScanWatch Light прикриває скло Gorilla Glass, втім обидві моделі мають корпуси з нержавіючої сталі, що додає їм преміального вигляду.

Як ScanWatch 2, так і ScanWatch Light можуть похвалитися часом автономної роботи від одного заряду батареї до 30 днів.