Компанія «Алло» повідомила про повернення в Україну смартфонів китайського бренду Honor. Відсьогодні, 1 вересня, в мережі магазинів компанії стартували продажі п’яти моделей виробника: флагманського Honor 90, Honor Magic5 Lite та трьох смартфонів з бюджетної серії Honor Х.

«Бренд Honor повертається на український ринок та в Алло – це значна подія для компанії та ринку. Нові смартфони бренду – потужні, продуктивні, з витонченим преміальним дизайном. Переконаний, що новинки сподобаються українцям так само, як ними захоплюються користувачі в усьому світі. Є з чого вибрати, до того ж моделі здатні конкурувати з вже представленими в Україні брендами. Причому деякі характеристики Honor кращі за аналогічні у конкурентів і здатні вразити вибагливого клієнта», – заявив Максим Раскін, СЕО ГК «Алло».

Попри всю радість компанії «Алло» щодо повернення в Україну смартфонів Honor, варто зазначити, що цей виробник не тільки не оголошував про вихід з ринку росії, але й продовжує там активно працювати.

«Алло» повернув в Україну смартфони китайського бренда Honor, який продовжує працювати в росії

Honor не просто продає в росії смартфони, ноутбуки та аксесуари для них, але ще й займається в країні-агресорі маркетинговою діяльністю, зокрема, на його російському YouTube-каналі можна знайти інформацію, що виробник виступав спонсором зимового забігу у Владивостоці як минулого, так і цього року.

«Алло» повернув в Україну смартфони китайського бренда Honor, який продовжує працювати в росії

Також нагадаємо, що група компаній «Алло», через свою дочірню фірму «Цифротех» є офіційним дистриб’ютором техніки Xiaomi в Україні, цього року виробник був внесений НАЗК до переліку міжнародних спонсорів війни. Судячи з усього, у Honor також є всі шанси до нього потрапити.