Компанія Sennheiser представила на IFA 2023 свій третій саундбар, Ambeo Soundbar Mini, за ціною $799, що робить його найдоступнішою пропозицією в лінійці саундбарів компанії.

Sennheiser представив Ambeo Soundbar Mini з акцентом на доступність і компактний дизайн

Попри нижчу ціну, Mini зберігає багато основних функцій своїх попередників, включаючи підтримку форматів об’ємного звуку 3D, таких як Dolby Atmos, DTS:X, 360 Reality Audio і MPEG-H. Він також пропонує широкий спектр можливостей для потокової передачі даних, таких як Bluetooth, Spotify Connect, вбудований Chromecast і AirPlay 2.

Sennheiser представив Ambeo Soundbar Mini з акцентом на доступність і компактний дизайн

Ambeo Soundbar Mini значно менший за старші моделі, його розміри складають 70 x 10 x 6,5 см. Зменшений розмір означає меншу кількість динаміків – лише шість: чотири повнодіапазонних і два низькочастотних. На відміну від моделі Soundbar Plus, Mini не має динаміків, спрямованих вгору, щоб відбивати звук від стелі. Замість цього він покладається на технологію віртуалізації для своїх висотних каналів.

Mini оснащено одним портом HDMI eARC для підключення до телевізора, саундбар не має оптичних та додаткових входів, наприклад, прохідного порту HDMI. Це означає, що Soundbar Mini займатиме один порт HDMI на телевізорі, не пропонуючи жодних додаткових портів. Саундбар також не підтримує можливість придбання та підключення зовнішніх задніх колонок об’ємного звучання.

Sennheiser представив Ambeo Soundbar Mini з акцентом на доступність і компактний дизайн

Sennheiser стверджує, що саундбар Ambeo Soundbar Mini може віртуалізувати 7.1.4 каналів звуку. Саундбар також має вбудовану функцію Alexa для голосових команд і такі функції, як нічний режим і опції покращення звуку голосу. За допомогою вбудованих мікрофонів саундбар може калібрувати себе відповідно до приміщення, в якому він знаходиться.