Vodafone оголосив переможницю конкурсу найкращого дизайну поштової марки до 30-річчя мобільного зв’язку в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Нею стала графічна дизайнерка Олена Гончаренко. Вона отримає приз – смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra з оплаченими 6 міс зв’язку. Дизайн переможної марки обрало експертне журі конкурсу, до складу якого увійшли представники Vodafone, The Village та креативної індустрії.

Ексклюзивний тираж поштової марки надрукує Укрпошта. Отримати марку можна буде тільки у магазинах Vodafone вже найближчим часом.

Загалом до створення дизайну долучилися понад 1000 учасників. Переглянути шорт-ліст конкурсу можна за посиланням. Найбільш популярною темою серед поданих дизайнів стала мапа України – її зображення містили 80 робіт. У 230 ескізів автори дизайнів додали лого Vodafone.

«Адже 30 років тому перший дзвінок пролунав саме у мережі, що нині працює під брендом Vodafone. За 30 років компанія пройшла довгий шлях розвитку: від першого дзвінка та SMS-повідомлення до мільйонів терабайтів трафіку, які щосекунди проходять через мережу Vodafone Україна», – додали в компанії.

Нагадаємо, що про конкурс на створення унікального дизайну марки було оголошено в кінця липня.