В Україні з’явиться ще одна поштова марка лімітованої серії. Вона буде присвячена 30-річчю мобільного зв’язку в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії Vodafone.

«30 років тому перший дзвінок пролунав у мережі, що нині працює під брендом Vodafone. За 30 років компанія пройшла довгий шлях розвитку: від першого дзвінка та SMS-повідомлення до мільйонів терабайтів трафіку, які щосекунди проходять через мережу Vodafone Україна», – поділилися в компанії.

Долучитися до створення дизайну нової марки може кожен охочий. Її ексклюзивний тираж надрукує Укрпошта. Для участі в конкурсі потрібно зареєструватися на сайті партнера. Готові ескізи чекають до 20 серпня. Переможець буде обраний 30 серпня експертним журі конкурсу, до складу якого входять представники Vodafone, The Village та креативної індустрії.

Автор найкращої ідеї отримає смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra зі зв’язком до 6 місяців у подарунок. Головним призом буде сама надрукована Укрпоштою марка з персональним дизайном. Отримати марку лімітованої серії можна буде тільки в магазинах Vodafone.

Нагадаємо, що до дня народження мобільного зв’язку в Україні клієнти Vodafone отримають до 30 ГБ мобільного інтернету. Акція «30 років разом» доступна для клієнтів, які користуються послугами Vodafone та мають застосунок My Vodafone.