OpenAI запускає ChatGPT Enterprise для корпоративних клієнтів

OpenAI оголосила про запуск орієнтованої на бізнес-користувачів версії чат-бота на базі штучного інтелекту ChatGPT Enterprise. Про це повідомляє TechCrunch.

Компанія вперше показала цю версію у своєму блозі на початку року. Вона здатна виконувати ті ж завдання, що й ChatGPT, але має покращену продуктивність та параметри налаштування. Також така версія гарантує високий рівень безпеки та конфіденційності корпоративного рівня.

З-поміж іншого, ChatGPT Enterprise пропонує необмежений доступ до GPT-4 на вищих швидкостях та ширші можливості для аналізу інформації. Ще одна з переваг версії – контекстне вікно на 32 тис. токенів (близько 25 тис. слів).

«Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху до створення помічника зі штучним інтелектом, який допоможе впоратися з будь-яким завданням, захищає дані вашої компанії і буде налаштований під вашу організацію», – зазначили в компанії.

OpenAI додала, що ціна ChatGPT Enterprise залежатиме від використання версії кожної компанії.

«Ми віримо, що штучний інтелект може допомогти і покращити кожен аспект нашого робочого життя і зробити команди більш креативними та продуктивними», – додали в компанії.

Раніше повідомлялося, що клієнти OpenAI отримали змогу додавати власні дані для налаштування у версії GPT-3.5 Turbo. Це дасть змогу забезпечити специфічні поведінкові моделі.