Netflix випустив перший трейлер довгоочікуваного серіалу «Ван піс» / One Piece під час заходу Tudum. Відео, яке триває близько 90 секунд, дає змогу отримати перше враження від живої адаптації манґи Ейітіро Ода, демонструючи головних акторів, гігантських морських монстрів та дуже розтягнуту руку Луффі, який мріє стати Королем Піратів. Прем’єра серіалу, що складається з восьми епізодів, запланована на 31 серпня на Netflix.

Серіал заснований на основі манґи та аніме Ейітіро Оди One Piece. Вперше про адаптацію від Netflix було оголошено у 2020 році, і хоча з того часу з’являлися невеликі тизери, цей трейлер пропонує перший повний погляд на шоу.

У листі, написаному минулого місяця, Ода згадав, що Netflix пообіцяв не запускати серіал, поки він не буде задоволений, натякаючи на можливу затримку із запланованим на 2023 рік релізом. Однак, схоже, стримінгу вдалося задовольнити запити автора.

Ще раніше Ода зазначав, що це останній шанс показати One Piece усьому світові, і що він хоче проконтролювати процес, поки ще активно бере участь у розробці манґи, саме тому він погодився на екранізацію One Piece ще у 2016 році.

Netflix сподівається, що One Piece сприятиме популяризації екранізацій аніме. Поки що стримінг не може похвалитися надто популярними проєктами у цьому жанрі. Раніше він вже працював над адаптаціями популярних манґа та аніме, таких як фільм «Зошит смерті» / Death Note та серіал «Ковбой Бібоп» / Cowboy Bebop, останній взагалі було закрито після першого сезону. Серед інших проєктів, що готує Netflix, – My Hero Academia / «Моя Академія Героїв» та ще одна спроба екранізувати «Зошит смерті».